Promotion Categories

> PROMOTION CATEGORIES

SELECT CATEGORY

LE BOURNE at SACC Mall
✨🍫 SELAMAT DATANG KE DUNIA COKLAT LE BOURNE 🍫✨ Keindahan Coklat Le Bourne yang terkenal kini telah dibuka di SACC Mall 😍 Wahai penggemar coklat ❗️ Anda tidak perlu lagi melancong ke Langkawi untuk mendapatkan coklat kegemaran anda. Datanglah ke SACC Mall Shah Alam dan terus menikmati keunikan coklat ini 😋 Untuk makluman, produk Le […]
Karaoke kini dibuka di SACC Mall
Five Rose Karaoke @saccmall kini telah beroperasi semula 😍 ! Korang yang dah lama menantikan karaoke ini, jom bawa keluarga dan kawan-kawan korang karok kat sini ! Nak booking dulu pun boleh, hubungi je no telefon di bawah ni. Pssstt, dorang dah update sistem tau, ada banyak pilihan lagu baru dan terkini ❤️ Five Rose Family Karaoke📍 […]
STAND WITH FAISAL HALIM
Tiada ruang untuk keganasan dalam sukan yang kita cintai ini. Bola sepak adalah sukan yang menyatukan dan bukan untuk memecahbelahkan kita. Pemain-pemain bola sepak berusaha dan bekerja keras untuk kita. Kini, giliran kita pula untuk memberi sokongan padu kepada wira negara kita. Mari berdiri teguh di belakang insan yang mempunyai impian yang besar dalam bola […]
Mixue Opening Soon !
Nantikan cawangan terbaru Mixue di SACC Mall, Shah Alam ❤️ #mixue #saccmall #shahalam #icecream #pknsrealestate
Karpet murah tapi berkualiti !?
Jom dapatkan karpet idaman anda yang berkualiti dan murah di SACC Mall yang dibawa khas dari Turki dan Iran 😍 Terdapat banyak koleksi karpet pelbagai corak dan trending dengan kualiti yang cantik dan menarik. Selain itu, anda juga boleh dapatkan Sejadah dan Perabot seperti sofa dan almari bagi mengisi ruang rumah anada dengan sentuhan Timur […]
Santa Footwear di SACC Mall
Dapatkan kasut kegemaran anda di @santafootwear_official SACC Mall ! 📍 GF – 18, SACC Mall Satu lagi cawangan baru @santafootwear_official dibuka ❤️ Perhatian kepada peminat kasut, terdapat pelbagai pilihan kasut, sandals dan banyak lagi yang ada disini. Dari kasut bayi, kanak-kanak sehinggalah dewasa semuanya lengkap dengan harga yang sangat berpatutan 😍 Dengan keistimewaan yang ada […]
Santai Hobby Fest
Mencari dunia hobi baru? Jom ramai-ramai datang ke pameran dan jualan di Santai Hobby Fest di SACC Mall. Pelbagai barangan seperti figura, keychain, hot wheels, preloved dan collectors item ada disini. Jom dapatkan segera. Sila follow media sosial SACC Mall untuk perkembangan terbaru ! #santaihobbyfest #saccmall #shahalam #collector #viral #hotwheels
Malaysia Book of Record !
CIPTA REKOD KEBANGSAAN PERSEMBAHAN UKULELE TERAMAI MALAYSIA DI PUSAT BELI BELAH SACC MALL, SHAH ALAM ‼️ PKNS Real Estate Sdn. Bhd (PREC) dan Universiti Antarabangsa MAIWP (UCMI) bekerjasama menganjurkan Festival Hari Kanak-kanak Sedunia 2023 di SACC Mall, Shah Alam yang telah berlangsung pada 18 dan 19 November 2023. Festival ini turut melakar sejarah tersendiri dengan […]